Vaporesso Elektronik Sigaraları:

Vaporesso Elektronik Sigaraları


            Elektronik sigaralar, sigaranın hem daha sağlıklı hem de daha zevkli bir hale gelmesi için özel olarak tasarlanan yenilikçi teknolojiye dayanan ürünlerdir. Bu ürünler amerika ve avrupadan onayı ve izni alınarak satılmaktadır  yaygın olarak satışı yapılan elektronik sigara markası özelliğini taşır. Ürünün kalitesi tüketiciler tarafından net bir şekilde anlaşılır. Sıradan bir sigara tüketimini tamamen sıra dışı bir hale getiren söz konusu elektronik sigara, Vaporesso olarak markalı bir şekilde satışı yapılan ürünler arasındaki yerini korumaktadır. Bu sigara markasının var olan özelliklerinden birisi vaporesso olarak dokunmatik dijital göstergesinin var olması ve ayrıca küçük boyutta olmasına rağmen yüksek kapasiteli bir tüketim imkanı tanıması olarak karşımıza çıkar. Bütünüyle bu özellikleri dikkatle incelendiği zaman üretiminde farklı modellerinin yer aldığı bilinmektedir.

- Vaporesso Revenger
- Vaporesso Revenger X 

Vaporesso Swag

Vaporesso Switcher
- Vaporesso Solo kit en çok bilinen piyasadaki yeni özellikleri arasında gelmektedir.

            Tüm bu temel özellikleri açısından değerlendirildiği zaman söz konusu yönleriyle tamamen farklı bir anlayışa dayanan noktalarının varlığı ortada durmaktadır. Yine başlıca temel noktalarından olması nedeniyle dikkat çeken niteliklerinden bir diğeri de uzun süre boyunca kullanılabilen yapısının var olması şeklinde yer alan en temel unsurlardır. Bütün bu unsurlar adına düşünüldüğü zaman söz konusu elektronik sigaranın Vaporesso olarak yaygın bir şekilde kullanım alanına sahip olması en temel özelliğidir.

Vaporesso Revenger ve Revenger X

            Vaporesso elektronik sigaralar denildiği zaman akla gelen bu ürün kendine has birtakım özellikler içermesi yönünden yaygın olarak alıcı bulan ürünler arasında gelmektedir. Temel anlamıyla değerlendirilerek söz konusu elektronik sigaranın şu özellikleri bulunmaktadır.

-Küçük hacimli yüksek kapasiteli, bu özelliğiyle sadece ama sadece 22 mm tank çapı bulunan elektronik sigara buna rağmen tam 3,5 ml olarak üretilmesi nedeniyle son derece yüksek kapasiteli bir elektronik sigara modelidir.

-Hızlı şarj özelliği, en hızlı şarj edilebilen sigara modeli olmasının yanı sıra yine söz konusu elektronik sigara kalan şarj süresini dakika olarak gösterebilme özelliği bakımından da son teknolojik gelişmeye dayalı olarak dijital göstergeli bir üründür.

-Yedek Coll ve yedek tank camı, temel dijital özelliklerinin bir diğeri de yedek Coll ve yedek tank camının var olmasıdır.

-Son olarak USB kablosunun da yanında verilmesi vaporesso revenger modelinin en temel özellikleri arasındaki yerini almaktadır.

            Bu elektronik sigara modelinin bir diğer ürünü olarak bilinen Revenger X modelinde de dokunmatik ekranı bulunması ayrıca bir özellik olması yönüyle dikkat çeken bir diğer yeniliği oluşturmaktadır. Ayrıca büyük dokunmatik ateşleme düğmesinin olması ve sürümü yükseltilebilen yazılım özelliği bakımından da Revenger ürünün geliştirilmiş modeli olarak dikkat çekmektedir. Kırmızı, turuncu, siyah, gümüş ve mavi renk seçenekleri vardır.

Vaporesso Solo Kit

            Vaporesso markasının güvencesiyle satışı yapılan bir diğer elektronik sigara markası özelliği taşıyan ürünlerin bir diğeridir. Temel anlamıyla en teknik özellikleri olarak şu özellikleri sıralamak gerekir:

-Vaporesso 'nun kalem tipi elektronik sigara modeli özelliğini taşımaktadır.

-2 ml likit kapasitesiyle dikkat çeken bu kalem tipi elektronik sigara modeli tüm nitelikleri bakımından değerlendirildiği zaman son derece öne çıkan bir modeli meydana getirmektedir.

-Paslanmaz çelikten üretilmiş bulunan bir sigara modeli olduğundan dolayı dayanıklı olup sadece 82 gr ağırlığında bir kalem tipidir.

-Bu elektronik sigara modelinin içerisinde 1 adet solo ve 1 adet de yedek solo bulunmaktadır.

            Yine söz konusu bu sigara modelinde 1 adet USB kablo bulunmaktadır. Vaporesso elektronik sigara modellerinden son derece kaliteli bir model olma özelliğini korumaya devam eden bu ürün bu yönleriyle dikkat çeken ürünler arasında gelmesi bakımından son derece kaliteli bir ürünü oluşturmaktadır. Bütün bu kalitesinden kesinlikle taviz vermeden oluşturmaya devam ettiği en temel hususları dikkate alındığı zaman sigara modelleri arasındaki tüm yönleri hem açık hem de net bir şekilde  ortada durmaktadır. Böylelikle sigara tüketiminde yeni bir alışkanlık olarak sigara tüketimini hem daha kontrollü hem de daha sağlıklı hale getiren ürünlerden olmayı sürdürmektedir.

            Ürün klasik sigara kullanımının aksine kesinlikle akciğer hastalıklarına yol açmaz ve solunum sorunlarına, nefes alıp verme problemlerine neden olmaz bir ürün özelliğindedir.